Karin Udd

Mitt namn är Karin Udd och våren 2014, så gick jag en PT-grupp på SATS med fokus på viktnedgång. Kursen var under 8 veckor, där vi tränade 2 ggr i veckan med Linn Christin Risvang som våran PT.  För mig var kursen väldigt givande och motiverande och det är det Linn som har en stor del i.  Jag har prövat på några olika personliga tränare och Linn tillhör absolut en av dom bästa. Hon är fagligt duktig och väldigt motiverandes.  Jag upplevde henne som att hon klarar av att läsa av sin kunde och se på vilket nivå kunden är och vart man ska pusha. Hon följer upp sin kunde gott och kommer med goda inspill när man lurer på noe. Hon hjälper en med att få riktig teknik och ser till att man tränar på en riktig och hälsomässig måte. Under kursen så la hon upp det sån att vi testa oss efter halva tiden. Det var något som motiverade mig. Vi skrev också en matdagbok som hon såg på en gång i veckan och där kommenterade hon alltid på noe. Det  gjorde att man fick tilltro till att hon faktiskt engagerade sig i oss.

Linn har en fin personlighet som gör att man känner sig bekväm, även om man kanske inte har den bästa konditionen eller inte är starkast i världen eller om man väger några kilo för mycket. Det menar jag att hon har en stor fördel i !

Jag gillade Linn så mycket att jag ville fortsätta att träna med henne. Desverre så blev SATS Vulkan inte en del av SATS längre och jag kunde då inte fortsätta att ha henne som PT.

Hade någon frågat mig om tips på en bra PT, så hade jag absolut rekomenderat Linn!
Med hennes hjälp, så kan man komma långt!!

Advertisements