Thorbjørn Jørgensen – ‘Before you started .. I had never visited a gym.’

Continue reading “Thorbjørn Jørgensen – ‘Before you started .. I had never visited a gym.’”

Advertisements

James Robertson – ‘.. a way of training I hadn’t used previously.’

As a member of the Danish National Lacrosse Team, Linn wrote strength and conditioning programs for me in the lead up to the 2016 European Championships. The programs were great and I don’t think I could’ve gotten anything more from a different trainer. Linn’s feedback was always constructive and timely.

The rep target method she employed for the programs was highly motivational, easy to track and a way of training I hadn’t used previously. Linn had also taken into account the skills and movements required of my playing position, goal keeper, to individually tailor my program for the best onfield performance.
I am looking forward to working with Linn again and couldn’t recommend her highly enough as a strength and conditioning coach.
James Robertson.

Mads H. Wille – ‘I learned my lesson’

My first ever experience with an S&C program was with Linn Risvang and the Danish National Lacrosse team. I had done demanding and physical team sports before, but I’ve always been athletic and so I never felt the need to really focus and work on my strength and conditioning. Therefore the S&C program that we received from Linn, caught me a little off-guard. The whole program was built on continuously developing us as athletes, which took determination and hard work, both in the gym but also in day to day life.

Continue reading “Mads H. Wille – ‘I learned my lesson’”

Signe Ragnhild Haave Kaste

Linn er en super motivator som utstråler masse positiv energi, noe som gjør treninga morsom og som får meg til å yte max. Hun er flink til å bemerke det som er bra, samtidig som fokus er på det som trenger mer øvelse. Treningsprogrammene er varierte og tilpassa meg, noe som gjør egentreninga mer effektiv og motiverende. Jeg føler meg tryggere i forhold til teknikk siden Linn er nøye med å korrigere der det trengs. Hun er flink til å forklare både hvorfor og hvordan og har alltid gode svar på spørsmål. I tillegg til å være faglig dyktig, er Linn ei blid og positiv jente det er lett å trives med 🙂

Marte Muri

Linn is such a great trainer who make training fun and who really produces results next to bringing the joy of training. I have been with Linn for 2.5 years and still, I learn new exercises and reach new goals. Linn has a lot of knowledge about injuries and easily adjust the program to take you further. And she sees when you have a little extra to give – I’m often surprised by how much I can do with a little bit of cheering!

Marte


Norsk:

Linn er en helt super trener som gjør treningen gøy, og virkelig får frem resultater sammen med treningslysten! Jeg har vært med Linn i 2.5 år, og lærer stadig nye øvelser og når nye mål. Linn har mye kunnskap om skader og tilpasser fint programmer som tar deg videre. Og hun ser når du har litt ekstra å gi, blir stadig overrasket over hva jeg kan klare med litt heiing!

Benedikte Sterner

Linn gir deg treningsglede og motivasjon til å stå løpet når alle andre aktiviter frister mer enn å gå og trene. Prøv det, hun anbefales!
Heia #Coachlinn #bestrenght

Heidi Bø

Som Linns sjef i 2012-2014 på SATS Vulkan har jeg fulgt henne tett og sett en utrolig utvikling, både som person og i faget. Nyskjerrig, interessert i å lære nye ting, smilende og proff! Sånne PTer vil vi ha i bransjen:-)

Andrea Finvold

Jeg og min kollega hadde en dobbelt time, hvor vi lærte teknikk på store baseøvelser. Det var kjempe lærerikt, slitsomt og artig. Linn så med en gang våre styrker og svakheter og tilpasset øvelsene slik at vi lett kan jobbe videre med tunge løft på egenhånd. Vi ønsket å føle oss tryggere med tyngre vekter og å vite at vi utførte øvelsene riktig teknisk, dette hjalp Linn oss masse med. Vi gikk begge ganske så utslitte fra en 2 timers økt, men hadde egentlig lyst til å trene mer for ble så inspirert og motivert. Tusen takk Linn, du rocker

Odd-André Rustad

Når man investerer i PT vil man jo ha kvalitet i hver time. Det mener jeg Linn definitivt gir. Hun er flink på detaljer, detaljer som f.eks. gjør at jeg kan gjøre tunge øvelser og være trygg på at jeg gjør dem riktig. Eller den bittelille justeringen av en vinkel som gjør at en mistenkelig lett øvelse plutselig blir ganske tøff og tar skikkelig akkurat der den skal ta. Hun er samtidig flink til å variere og justere både øvelser og belastning ift. dagsform og eventuelle skader. Det siste har jeg satt stor pris på, da jeg i perioder kan gå veldig fort tom – da går jeg likevel fra treningstimen med godfølelsen og lyst til å fortsette.
I tillegg til det faglige vil jeg trekke frem Linns behagelige vesen. Det er lett å føle seg vel hos henne – ikke uvesentlig for å ha et godt utbytte av timene.

Hanne Snesrud

Jeg trente med Linn i 1,5 år, og var kjempefornøyd med måten hun tilpasset øvelser til det jeg trengte – og at hun stadig sørget for variasjon og utvikling i øktene. I tillegg var Linn kjempehyggelig og veldig flink til å følge opp. Da hun bestemte seg for å flytte til et nytt studio la hun også arbeid i å skaffe en god etterfølger som pt for meg.